Trainingslocaties

Ouderkerk a/d Amstel

Stal Amstelhoeve

Stal Amstelhoeve biedt volgende faciliteiten: -Overdekte rijhal 20 x 60 met een Agterbergbodem; -Buitenrijbaan 20 x 60 (eb en vloed); -Springtuin 90 x 80 (eb en vloed); -Overdekte trainingsmolen; -Longeerkraal (eb en vloed); -(tweede) Longeerkraal; -Hit Actief Stal; -Solariums; -Spuitplaatsen met warm en koud water; -Weidegang; -Paddocks

Route beschrijving

Ronde Hoep West 23
1191 KK Ouderkerk aan de Amstel

Let op: Navigeer eerst naar de Jan Benninghweg

- Over de blauwe brug (Jan Benninghweg) de weg vervolgen
- Onder viaduct door, hierna met de bocht mee naar rechts (Polderweg)
- Aan het einde van deze weg linksaf (Ronde Hoep West)
- De Amstel ligt nu aan je rechterhand
- Stal Amstelhoeve is de 2e oprit aan je linkerhand
- Parkeren op het parkeertrein (achter bij de grote machine's)

Ede

Cross terrein 'De Valouwe'

Alle soorten hindernissen van B tot 3-sterren niveau aanwezig.

Route beschrijving

Wekeromseweg
6718 SE Ede

Voor de navigatie:
Wekeromseweg 54 invoeren maar na nummer 54 rechtdoor blijven rijden op de Wekeromseweg tot het kruispunt met de Immenweg.

Vanaf het kruispunt van de Wekeromseweg met Immenweg rijd je rechtsaf het bos in de zandweg op (Dit is de Immenweg). Na ongeveer 500 meter staat aan de rechterkant een wit houten hek, dit is de ingang van het terrein. Je kunt hier aan de kant van de weg parkeren, buiten het hek aan de Immenweg. Vervolgens kan je te paard of lopend om het hek heen rechtdoor richting het crossterrein. (Als het witte hek openstaat is het mogelijk met de auto door te rijden tot het crossterrein en op het weiland naast het crossterrein te parkeren.)

  • Het is verplicht honden aan de lijn te houden op de terrein.
  • Parkeren aan de linker kant van de Immerweg (niet aan de kant van het fietspad).

Lunteren

Cross terrein 'De Vijfsprong'

In Lunteren ligt een mooi terrein genaamd‘De Vijfsprong’. Het oefenterrein in Lunteren ligt aan de Hoge Valksedijk. Op dit terrein staat een grote verscheidenheid aan hindernissen op een ideale zandbodem : - 3 watercombinaties, - piano's, wallen, afsprongen, tafel, - natuurlijke hindernissen, etc. Door de ruimte, de ideale zandbodem, de grote verscheidenheid aan hindernissen kun je nagenoeg bij elke weersomstandigheid goed trainen.

Route beschrijving

Hogevalksedijk
6741 JB Lunteren
 
Vanaf het kruispunt van de Vijfsprongweg met de Hoge Valksedijk rijd je het bos in de zandweg op. Na ongeveer 1 km ligt het terrein aan de rechterkant. Je kunt hier aan de kant van de weg parkeren (niet aan de zijde van het fietspad).
 
Routebeschrijving A30:
Afslag Lunteren (afslagnummer 3). De Postweg volgen tot centrum Lunteren (niet de rondweg Westzoom volgen!). In het centrum linksaf de Dorpstraat in, daarna op de rotonde de 1e afslag nemen (Meulunterseweg). Na een paar km schuin rechtsaf de Vijfsprongweg inslaan. Deze weg is eerst verhard maar gaat daarna over in zand. Op de Vijfsprong rechtsaf (Hoge Valksedijk). Na circa 1 km ligt het trainingsterrein rechts.
 
Routebeschrijving vanaf Wekerom:
In Wekerom richting Ede (Edeseweg). Na ongeveer 500 meter rechtsaf De Vijfsprongweg. Op de Vijfsprong linksaf (Hoge Valksedijk). Na circa 1 km ligt het trainingsterrein rechts.