Online selectie voor het JSP springen Noord-holland

Team JSP

SP Selectiedag 2 augustus (springen en dressuur) en 9 augustus (alléén dressuur) 2020
De selectiedagen voor het JSP seizoen '20/'21 zijn dit jaar op 2 en 9 augustus 2020 op Stal Amstelhoeve in Ouderkerk aan de Amstel. Meer informatie en inschrijven via startlijsten.nl  Rechtstreeks inschrijven kan ook: klik hier. Meld je aan, doe mee! We kijken uit naar je komst!

PS Kun je nu écht niet, meld je dan tóch aan en vul het onderstaande formulier in voor het JSP springen  om zo online mee te doen aan de selectie procedure.

Voor meer informatie over TEAM JSP ga naar de website van de KNHS Noord-Holland:
https://www.knhsnoordholland.nl/jeugd/team-jsp/

 

Ben je geselecteerd in het JSP Team? Dan ontvang je een wit JSP wedstrijd chabrak met JSP logo.

Voor deelname aan het JSP gelden de volgende selectiecriteria:
- Je bent lid van de KNHS (rijvereniging of via manege in de regio Noord-Holland)
- Je hebt minimaal 1 winstpunt in de klasse B behaald
- Je neemt deel met een vaste pony (minimaal cat B) of paard
- Talentvolle jeugd: 10 t/m 18 jaar (pony) en 14 t/m 18 jaar (paarden)
- Je stelt je coachbaar op en bent gemotiveerd je te ontwikkelen in de wedstrijdsport

JeugdStimuleringsplan (JSP)
KNHS Regio Noord-Holland  is actief in de jeugd opleiding in de paardensport. Via deelname aan het Jeugdstimuleringsplan  bieden we talent- en kennis ontwikkeling aan. Het JSP biedt jonge ruiters een trainingsprogramma in de vorm van extra lessen om op een hoger niveau te komen.

We werken toe naar verbreding en versterking van jonge talenten in de disciplines dressuur en springen. Talenten van nu, zijn de toppers van straks. Nederland draait in de paardensport al jaren op internationaal topniveau mee en dat willen we in de toekomst natuurlijk zo houden! Gelukkig zijn er in Regio Noord-Holland niet alleen veel talenten, maar ook uitstekende instructeurs. Deelnemers maken aanvullend op hun reguliere lessen gebruik van het JSP aanbod.

Hoe werkt het JSP?
We bieden een trainingsprogramma voor pony- en paardenruiters in de vorm van 12 lessen (springen, dressuur), activiteiten & workshops en een wedstrijdgerichte clinic gedurende het schooljaar. Het definitieve programma maken we bij aanvang bekend en sluit aan op de deelnemers en hun behoefte.

Talentontwikkeling begint bij de juiste instructie. En professionele instructie begint met het juiste materiaal: het instructiesysteem van Whis. Dit systeem stelt zowel instructeurs als de deelnemers van het JSP programma in staat het maximum uit de lessen te halen. De lessen zijn in kleine groepen van maximaal 3 deelnemers (dressuur) en 4 deelnemers (springen).

JSP heeft een eigen (besloten) facebook pagina waar alle deelnemers zich voorstellen, nieuwtjes worden gedeeld en andere belangrijke informatie is te vinden voor deelnemers en ouders.

De lessen vinden plaats op diverse locaties in Noord-Holland. Op facebook en deze pagina staan updates in lesdata en lokaties. Ben je aangemeld voor de selectiedag? Dan krijg je persoonlijk bericht over updates.
Anouk Hansen geeft dressuurles op woensdagavond in Nieuw-Vennep.
Judith van der Noordaa geeft dressuurles op donderdag in Wormerveer en zaterdagmiddag in Venhuizen (Klik hier voor de data Venhuizen)
Nick Ros geeft  springles in Ouderkerk aan de Amstel en Barsingerhorn. De dagen maken we nog bekend.

Wat zijn de kosten?
Deelnemers betalen in het seizoen 2020/2021 slechts € 195 voor 12 lessen. Je betaalt het JSP vooraf. Dankzij zowel de inzet van vele vrijwilligers als de sponsoring van KNHS regio Noord-Holland is het JSP programma met top instructeurs in hele kleine groepen, de activiteiten en andere extra's mogelijk.

Informatie en aanmelden
Wil je meer informatie of je meteen aanmelden? Mail naar jsp@knhsnoordholland.nl

Online selectie formulier JSP SPRINGEN 2020

Vul hier het huidige niveau van de combinatie in.
Kies de locatie waar je graag zou willen deelnemen aan de JSP trainingen
Plak hier de link naar de youtube video van een springparcours
Schrijf hier je motivatie waarom je graag geselecteerd wil worden voor het JSP team
Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *