Clinic bij Manege Equito

“Afgelopen zaterdag kwam parcoursbouwer en Eventing ruiter Nick Ros naar Equito, samen met Francien Engelhard. Ze kwamen uitleg geven over de eventingsport. Hierbij rijden ruiters met hun paard een dressuurproef, een springparcours en een crosscountry. Francien vertelde wat er allemaal bij komt kijken om de wedstrijd in het Amsterdamse Bos op 22 en 23 april te organiseren. Hierbij zijn zo’n 300 vrijwilligers nodig!. Veel Young leaders hebben zich al aangemeld om mee te helpen en in ruil daarvoor kregen wij deze leuke clinic.
Als afsluiting liet Nick met veel deskundigheid en humor samen met Emily en Wacker, Carmell en Nola en Anou en Jambo zien hoe je paarden crosshindernissen leert springen.
Een heel interessante middag dus!”

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *